header eb finance in control
  • Start
  • Blog
  • Houd de deurwaarder buiten de deur!!

Veel jongeren met een bijbaantje laten geld liggen bij de Belastingdienst. Jij ook?

Zit je (zoon/dochter) op school en heb je het afgelopen jaar een bijbaantje gehad? Of ben je het afgelopen jaar gaan werken? Dan heb je misschien wel teveel belasting betaald. Dit kun je terugvragen bij de belastingdienst, tot wel 5 jaar geleden. Die kans laat je toch niet liggen!

Staat er op de jaaropgave die je van je werkgever hebt gekregen een bedrag bij ingehouden loonbelasting/premie volksverzekering, dan is de kans groot dat je geld kunt terugkrijgen van de belastingdienst.  Ook als je meerdere baantjes hebt gehad of pas halverwege het jaar bent begonnen met werken.

Hoe kun je dit controleren? Log in met je DigiD op de site van de belastingdienst of download de belastingapp. Je hebt je jaaropgave(s) nodig die je van je werkgever(s) hebt ontvangen. Als je geen jaaropgave hebt, pak dan je laatste salarisstrook die je dat jaar hebt gekregen. Vanaf 1 maart kun je je gegevens invullen en het belastingbedrag terugvorderen.

Hulp nodig? Lijkt je dit allemaal te ingewikkeld, maar wil je toch gemakkelijk geld terugkrijgen, dan kan ik je helpen. Op basis van no cure-no pay kan ik dit voor jou verzorgen. Als blijkt dat je geld terugkrijgt  van de belastingdienst, stuur ik je een rekening van 10% van het terug te krijgen bedrag met een maximum van € 35,- incl BTW per aangifte per jaar. Blijkt dat je geen geld terugkrijgt, dan betaal je helemaal niets.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-126 63 205.

Afdrukken E-mailadres

EB Finance in Control
Zwaagdijk 167
1684 ND  Zwaagdijk
Ingeschreven KvK onder nr: 64914917.