header eb finance in control

Dé financieel professional die uw bedrijf versterkt in Stede Broec e.o.

Daarom EB Finance in Control!

De ondernemer van vandaag wil real-time inzicht in z’n cijfers en niet meer door middel van een jaarrekening achteraf van de boekhouder horen hoe zijn onderneming loopt.  In de huidige markt moet de ondernemer continu op de hoogte zijn van de financiële stand van zaken. Beslissingen moeten niet genomen worden naar aanleiding van een jaarverslag van het voorgaande jaar, maar naar aanleiding van de cijfers van het moment en de verwachtingen voor de toekomst.

EB Finance in Control geeft u administratieve ondersteuning

U bent op zoek naar administratieve ondersteuning in Stede Broec en omgeving. EB Finance in Control is dan dé oplossing. Als financieel-economisch expert kan ik, Ellen Blom-Botman, u helpen.  
Grote organisaties hebben meestal een fulltime specialist in dienst, hetgeen vaak voor een gemiddeld MKB bedrijf niet haalbaar is. Toch is juist bij deze bedrijven veel winst te behalen door een specialist voor enkele uren per periode aan te stellen, zodat er meer rendement behaald kan worden. De moderne ondernemer bepaalt zelf welke informatie belangrijk is. Ook bij (tijdelijke) afwezigheid of onderbezetting van de financiële administratie of reorganisatie van de administratie kan ik u van dienst zijn. Als de administratie het gehele jaar goed georganiseerd is, kunt u accountantskosten besparen en heeft u beter inzicht op welke kosten bespaard kan worden en waar het rendement verhoogd kan worden.

Administratieve diensten voor particulieren

U heeft wat hulp nodig met uw administratie? Soms heeft u aan een paar tips al genoeg om zelf weer verder te kunnen of wilt u het liever samen doen? Iedere situatie is anders en vraagt daarom om maatwerk.

Heeft u interesse in mijn administratieve diensten, neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer informatie over administratieve ondersteuning:

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Contact pagina

Administratieve ondersteuning voor bedrijven en particulieren in Stede Broec en omgeving

Afdrukken E-mailadres

EB Finance in Control
Zwaagdijk 167
1684 ND  Zwaagdijk
Ingeschreven KvK onder nr: 64914917.